bergdahls-case

Bergdahls Måleri

Introduktion

Bergdahls Måleri är ett måleriföretag baserat i Nyköping som specialiserar sig på både inomhus- och utomhusmålningstjänster för bostäder och kommersiella fastigheter. Företaget har en lång historia av att leverera högkvalitativa tjänster, men behövde en modern och högpresterande webbplats för att bättre nå ut till sina kunder och förbättra sin online-närvaro.

Lösning

WebbExpress tog på sig uppdraget att skapa en helt ny webbplats för Bergdahls Måleri.

Vi började med en grundlig analys av deras behov och mål, och designade sedan en responsiv och användarvänlig webbplats som reflekterade deras varumärke och tjänster. Vi implementerade även omfattande SEO-strategier för att säkerställa att webbplatsen skulle prestera bra i sökmotorer.

Resultat

Inom två veckor efter lanseringen av den nya webbplatsen såg vi betydande förbättringar i Bergdahls Måleris online-närvaro.

Webbplatsen började snabbt stiga i ranking och nådde snabb topp 7 i Googles sökresultat för flera av de utvalda nyckelorden, och fortsätter fortfarande att klättra. Denna förbättrade synlighet har inte bara ökat trafiken till webbplatsen utan har även resulterat i fler kundförfrågningar och ökad affärsverksamhet för Bergdahls Måleri.

Slutsats

Projektet med Bergdahls Måleri exemplifierar hur vi kan leverera skräddarsydda, högpresterande webbplatser.

Webbplatser som inte bara möter våra kunders behov utan också överträffar deras förväntningar. Genom att kombinera modern design med kraftfull SEO, hjälper vi företag att förbättra sin online-närvaro och nå ut till fler kunder. Om du också vill ta din webbplats till nästa nivå, kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan hjälpa ditt företag att växa.