Skip to main content

Tatuering Stockholm: Webbdesign & SEO, ny hemsida åt tatuerare i Stockholm – Tatuering Stockholm behövde en visuell uppgradering för att förbättra sitt intryck av företaget samt för att presentera de olika artister de har samarbeten med.

Tatuering Stockholm: Webbdesign

Målsättning med webbdesign till Tatuering Stockholm

Med en stilren design och tydlig presentation ökade användarvänligheten – Fokus lades på att presentera de olika artisterna och låta stora bilder tala för sig själva och illustrera artisternas talang och stil.

Bättre implementation av sociala medier och kontaktvägar var också en punkt som ökade varumärkeskännedomen för såväl studio som artister.

tatueringstockholm
Projekt, hemsida åt Tatuering Stockholm

Många hemsidor lider av svårtillgänglig information om medarbetare eller tjänster.

Presentera och vägled för att få kontakt – genom omstrukturering av hemsidans innehåll och tydlig presentation av artisterna samt kontaktuppgifter till dessa ökade användarvänlighet och övergripande intryck avsevärt.

Sökmotoroptimering (SEO)

Framgångsrik implementering av SEO

Förutom ny design skulle vi lägga in sökmotoroptimering (SEO) för domänen ”tatueringstockholm.se”.

De hade haft en väldigt slö period utan mycket kunder och här såg vi en möjlighet till att få ökad trafik med relativt små handtag.

Vi implementerade framgångsrikt SEO och då den svenska marknaden är relativt enkelt att konkurrera på när det kommer till SEO hamnade vi snabbt i toppen på sökningar i olika sökmotorer.

Det enda sökalternativet i Bing exempelvis som vann över vår kund var ”notoriousink” som betalat för att få en förstaplacering genom en annons.

SEO

Leave a Reply