dusolid-case

DuSolid

Introduktion

DuSolid representerar personlig utveckling och ett medvetet varande för att må bättre och påverka till en tryggare och säkrare känsla i livet. Genom metoder som mental träning, coaching och mentorskap, hjälper DuSolid individer att skapa en trygg miljö för personlig utveckling och att bygga en starkare grund för att nå nya önskade resultat. DuSolid behövde en komplett hemsida och en grafisk profil för att ersätta en förlegad hemsida som var både användarovänlig och extremt otydlig.

Lösning

WebbExpress tog sig an uppdraget att förnya DuSolids online-närvaro med en modern och användarvänlig webbplats samt en helt ny grafisk profil.

Vi designade en responsiv och estetiskt tilltalande hemsida som speglade DuSolids värderingar och tjänster. Webbplatsen inkluderade detaljerade sektioner om deras metoder, tjänster och hur de kan hjälpa individer att nå sina personliga utvecklingsmål. Vi skapade också en enhetlig grafisk profil som integrerades över hela webbplatsen för att säkerställa ett konsekvent och professionellt utseende.

Resultat

Efter lanseringen av den nya webbplatsen och grafiska profilen, har DuSolid sett en betydande förbättring i både användarupplevelse och kundengagemang.

Den nya webbplatsen har gjort det enklare för besökare att förstå och navigera genom DuSolids erbjudanden, vilket har lett till ökad trafik och fler förfrågningar om deras tjänster. Den enhetliga grafiska profilen har stärkt varumärkets identitet och gett DuSolid ett professionellt och pålitligt intryck online.

Slutsats

Projektet med DuSolid visar hur WebbExpress kan leverera omfattande och skräddarsydda lösningar för att förnya och förbättra ett företags online-närvaro.

Genom att skapa en modern och användarvänlig webbplats tillsammans med en enhetlig grafisk profil, hjälpte vi DuSolid att attrahera fler kunder och stärka sin varumärkesidentitet. Om ditt företag också behöver en ny webbplats eller en grafisk profil för att förbättra din online-närvaro, kontakta WebbExpress idag för att diskutera hur vi kan hjälpa dig att nå dina mål.