fonsterproffset-case

Fönsterproffset

Introduktion

Fönsterproffset erbjuder ett brett utbud av svensktillverkade PVC- och träfönster i måttanpassade storlekar och stilar som passar perfekt för ditt hem och din plånbok. Med sitt fokus på kvalitet och kundanpassning, behövde Fönsterproffset en hemsida som effektivt presenterade deras företag och produkter, samtidigt som den var kostnadseffektiv och inkluderade grundläggande SEO.

Lösning

WebbExpress skapade en enkel men effektiv webbplats för Fönsterproffset.

Webbplatsen designades för att vara användarvänlig och informativ, med en tydlig presentation av företagets utbud av PVC- och träfönster. Vi fokuserade på att skapa en tilltalande design som återspeglade företagets kvalitetsprodukter och kundfokus. Dessutom implementerade vi grundläggande SEO-strategier för att säkerställa att webbplatsen började ranka för relevanta söktermer som "svensktillverkade fönster", "PVC-fönster", och "träfönster".

Resultat

Den nya webbplatsen gav Fönsterproffset en professionell och trovärdig online-närvaro som hjälpte dem att nå ut till fler potentiella kunder.

Den grundläggande SEO-uppsättningen gjorde att webbplatsen började synas i sökresultat för de viktigaste nyckelorden, vilket ökade deras synlighet och ledde till fler förfrågningar och kundkontakter. Webbplatsens enkelhet och tydlighet har också bidragit till en positiv användarupplevelse och ökad kundnöjdhet.

Slutsats

Projektet med Fönsterproffset visar hur WebbExpress kan leverera kostnadseffektiva och funktionella webbplatslösningar även för företag med en stram budget.

Genom att skapa en enkel och professionell webbplats med grundläggande SEO, hjälpte vi Fönsterproffset att etablera en stark online-närvaro och attrahera nya kunder. Om ditt företag också behöver en prisvärd webbplats för att komma igång, kontakta WebbExpress idag för att diskutera hur vi kan hjälpa dig att nå dina mål.