Skip to main content

Industriell bemanning – Ny webbplats åt Miisab i Nyköping

Har du någonsin känt dig överväldigad av att söka efter rätt personal till din industriella verksamhet? Det är där Miisab kommer in i bilden. Vi hade privilegiet att arbeta tillsammans med Miisab för att hjälpa dem bygga en framgångsrik webbplats som gör det lättare än någonsin tidigare att hitta och anställa kvalificerad personal. Från design till funktionalitet, vi delar med oss av vår resa och insikter om hur vi skapade denna imponerande digital plattform. Läs vidare för att upptäcka hur vårt team hjälpte Miisab ta sin online närvaro till nästa nivå.

Vårt arbete med att bygga webbplatsen

Vi hjälpte Miisab att bygga en framgångsrik webbplats för industriella bemanningslösningar. Detta innebar att vi behövde ta hänsyn till deras bransch och se till att webbplatsen skapades med den bästa möjliga användarupplevelsen i åtanke.

Som ni kanske vet, finns det olika typer av webbplatser, allt från enkla bloggar till mer komplexa e-handelslösningar. För Miisabs del var det viktigt att vi skapade en snygg och användarvänlig webbplats som visade upp deras tjänster på bästa sätt.

Vi började med att göra en grundlig undersökning av deras bransch samt deras konkurrenter.

Utmaningar som vi fick möta under byggprocessen

Under byggprocessen stötte vi på flera utmaningar. Dessa utmaningar krävde oss att tänka utanför boxen för att hitta de bästa lösningarna för Miisab.

Den första utmaningen var att skapa ett användarvänligt gränssnitt som inte bara skulle fungera bra på desktop, utan även på mobila enheter. Vi använde oss av den senaste tekniken och vår erfarenhet av användbarhetstestning för att ta fram det bästa möjliga resultatet.

Resultatet av vårt arbete

Miisab hade en mycket klar idé om hur deras webbplats skulle se ut och fungera, och vi hjälpte dem att förverkliga den. Vi började med att göra en detaljerad hemsideskiss som tog Miisabs idéer och förvandlade dem till en funktionell webbplatsdesign. Därefter utvecklade vi webbplatsen i WordPress, inklusive alla anpassningar och plugins Miisab behövde för att få den att fungera exakt som de ville. Slutligen lanserade vi webbplatsen och stödde Miisab under hemsidans fortsatta drift.

Sedan lanseringen har Miisabs webbplats haft stor framgång, och de har tackat oss för vår hjälp i att skapa den!