Skip to main content

Har du någonsin tänkt på hur viktigt det är att ha en stark online närvaro för ditt företag? För Bergdahls Måleri var detta en utmaning som de stod inför. Men med hjälp av vår expertis inom digital marknadsföring, kunde vi hjälpa dem att öka sin synlighet och locka fler kunder till deras verksamhet. Läs vidare för att ta reda på hur vi gjorde det!

Introduktion till Bergdahls Måleri

Vi började med att ta fram ett anpassat webbdesignsförslag för Bergdahls Måleri. Vi tog sedan fram innehåll om deras tjänster och lade upp det på hemsidan. Vi arbetade också med sökmotoroptimering (SEO) för att förbättra deras placering i sökmotorerna, samt gjorde reklam för deras hems

Utveckling av deras webbplats

Vi började med att skapa ett användarvänligt gränssnitt med en tydlig struktur. Vi inkluderade också ett fotogalleri för att visa upp deras arbete på ett professionellt sätt. Sedan lade vi in information om deras olika tjänster och produkter, samt kontaktuppgifter.

Vi testade sedan webbplatsen noggrant för att se till att allt fungerade som det ska. Vi är mycket nöjda med resultatet och vet att Bergdahls Måleri kommer att ha stor nytta av den nya webbplatsen!

Slutsats

Efter att ha gjort en detaljerad analys av deras nuvarande online-närvaro och konkurrens, kunde vi se flera områden där de kunde förbättras. Vi rekommenderade ett antal olika strategier och taktiker för att hjälpa dem att nå ut till sina målgrupper på nya sätt och växa sin verksamhet.

Efter att ha implementerat våra rekommendationer har Bergdahls Måleri sett en tydlig ökning av sin online-trafik, bokningar och intresse från potentiella kunder. De är mycket nöjda med resultaten och vi ser fram emot att fortsätta arbeta med dem för att hjälpa dem att uppnå ännu mer framgång online.