Skip to main content

Vårt uppdrag

Nortrip facebook annonsering. Vi blev kontaktade och ombedda att förbättra de befintliga kampanjer de hade kört men utan det resultat som önskats.

De hade en tidigare samarbetspartner som skött detta men kände att de inte blev prioriterade på bästa sätt. Vi satte mål att få ökad CPR (kostnad per resultat) och sänka kostnaderna.

Resultat

Vi analyserade deras tidigare annonser och hittade direkt möjligheter att optimera. Annonserna behövde bättre bilder, smartare målgruppsinriktning och mycket mer.

Direkt fick vi resultat av optimering och kunde redan de första två veckorna öka försäljning med 600% och sänka kostnader med 50%.

NORTRIP

Facebook Annonsering

Nortrip-guiden är en upplevelseguide för husbils- och husvagnsresenärer. Upplev våra värdar från Agder i söder till Finnmark i norr, och parkera gratis till nästa dag.

Våra värdar är lokala gårdsbutiker, ost- och isvaror, mikrobryggerier, ciderier och mycket mer. Nortrip-guiden kommer både som en fysisk bok och som en app, med omnämnande av värdarna och vad de kan erbjuda. Det går att köpa endast appen.