Skip to main content

I dagens blogginlägg kommer vi att ta dig med på en resa genom Elektrikern Wallins nya hemsida, från koncept till verklighet. Vi kommer att titta närmare på processen bakom skapandet av denna fantastiska plattform och vad som krävdes för att göra den till verklighet. Så håll i hatten, det är dags att upptäcka spännande världen av webbutveckling!

Planering och designprocessen

Hemsidan för elektrikern Wallin är en av våra nyare hemsidor och den tog lite tid att planera och designa. Vi började med att ta fram ett koncept med hjälp av Wallins egna idéer och vision. Sedan gick vi vidare till skisser, wireframes och slutligen till grafisk design.

Verksamheten var utökad med mycket matnyttig information och utbildningsunderlag. All information behövde vägas och balanseras med tydlig strukturering.

Implementering av webbplatsen

En ny hemsida är alltid spännande och det finns mycket att tänka på. Här kommer lite tips från oss på Elektrikern Wallin för hur du kan gå tillväga för att få din nya webbplats att bli en verklighet.

Det första du behöver göra är att skapa ett koncept. Hur vill du att din hemsida ska se ut? Vilken typ av innehåll ska den innehålla? Ta reda på detta innan du börjar bygga din sida, så att du vet exakt vad du vill ha.

När konceptet är klart, är det dags att börja bygga webbplatsen. Du kan antingen välja att göra det själv eller anlita en professionell webbyrå som kan hjälpa dig med allt från design till teknisk implementation.