sbjjf-case

SBJJF

Introduktion

SBJJF, Svenska Brasiliansk Jiu-Jitsu Förbundet, är en ideell sportförening som arbetar för att främja och utveckla brasiliansk jiu-jitsu i Sverige. Förbundet har en viktig roll i att organisera tävlingar, utbildningar och andra aktiviteter inom sporten. För att effektivt kommunicera sina stadgar, presentera styrelsen och hålla medlemmarna uppdaterade med nyheter om sporten och förbundets aktiviteter, behövde SBJJF en ny informativ och snygg hemsida.

Lösning

WebbExpress tog sig an utmaningen att skapa en ny webbplats för SBJJF som skulle möta deras behov.

Vi designade en användarvänlig och responsiv webbplats med en modern estetik som reflekterade förbundets identitet. Webbplatsen inkluderar sektioner för att presentera förbundets stadgar, en sida som visar upp styrelsemedlemmarna, och en nyhetssektion där SBJJF kan publicera uppdateringar och nyheter om sporten och förbundet. Vi integrerade även ett enkelt CMS (Content Management System) som gör det lätt för SBJJF att själva uppdatera och lägga till innehåll på webbplatsen.

Resultat

Den nya webbplatsen har gjort det möjligt för SBJJF att bättre kommunicera med sina medlemmar och övriga intressenter.

Webbplatsens tydliga och informativa design har förbättrat användarupplevelsen och gjort det lättare för besökare att hitta relevant information om förbundet och brasiliansk jiu-jitsu i Sverige. Den nya nyhetssektionen har blivit en central plats för uppdateringar och nyheter, vilket har bidragit till att öka engagemanget och interaktionen bland medlemmarna.

Slutsats

Projektet med SBJJF visar vår förmåga att skapa effektiva och användarvänliga webbplatser för ideella organisationer.

Genom att förstå förbundets behov och leverera en lösning som förbättrar både funktionalitet och estetik, har vi hjälpt SBJJF att stärka sin online-närvaro och förbättra kommunikationen med sina medlemmar. Om din organisation också behöver en ny webbplats eller förbättra er digitala närvaro, kontakta WebbExpress idag för att diskutera hur vi kan hjälpa er att nå era mål.