On page SEO

On page SEO är ett löpande arbete med oändliga möjligheter. De sökord du vill synas på implementeras på er sajt optimeras därefter för att nå topp-positioner på Google och andra sökmotorer.

Vi erbjuder alla delar inom on-page SEO

On-page SEO är som off-page och teknisk SEO viktigt för lyckad sökmotoroptimering.

För att förenkla det komplexa arbete som krävs för en lyckad sökmotoroptimering kan det delas upp i tre delar: on-page, off-page och teknisk SEO. On-page SEO syftar på det som faktiskt syns på sajten.

Sökord

Konsten att informera Google om vad er webbplats handlar om börjar med en bra placering av sökord.

Efter sökordsanalysen och sökordsmappningen placeras de valda sökorden och sökfraserna på sajten. Dessa fraser och ord integreras bland annat i titlar, rubriker och övrig text. Det är svårt att avgöra exakt hur mycket och hur ofta orden ska nämnas, eftersom det är viktigt att texten känns naturlig att läsa, både för Google och för era besökare.

Content för SEO

SEO content handlar om att skapa relevant & kvalitativt innehåll på er webbplats som sedan resulterar i organiska topp-placeringar.

Det innehåll som skapas på er webbplats är inte bara viktigt för den organiska rankingen, utan det ska även kännas naturligt och vara lätt att ta till sig för era besökare. Detta är den stora utmaningen och skillnaden mellan vanligt innehåll och SEO-anpassat innehåll.

En webbplats som lever

Vi arbetar konstant med löpande sökmotoroptimering åt våra kunder.

Google ändrar ständigt sina riktlinjer för vad som krävs för att nå toppositioner. Därför är det viktigt att kontinuerligt arbeta med on-page SEO för att hålla webbplatsen uppdaterad och konkurrenskraftig.