Skip to main content

Sökmotoroptimering (SEO)

Nyttja vår kunskap om Googles algoritmer för att få mer trafik

SEO är en process som går ut på att förbättra webbplatsens rankning i sökmotorer, vilket leder till fler besökare. En bra sökmotoroptimering kan hjälpa dig att nå ut till dina kunder och få dem att handla hos dig.

Sökmotoroptimering (SEO)

Rätt approach för bäst resultat

SEO innebär inte bara att välja rätt nyckelord, utan även att se till att din webbplats är användarvänlig och innehåller unikt och relevant innehåll.

En bra sökmotoroptimering ger dig fler besökare på din webbplats, vilket i sin tur kan leda till fler försäljningar. Dessutom är det en god långsiktig strategi som kommer gynna din verksamhet så länge den existerar på internet.

SEO

Investera i SEO så snart du kan!

Enligt vår erfarenhet är den svenska marknaden lätt att konkurrera på med sökmotoroptimering. Desto tidigare den implementeras desto snabbare kommer du att hamna högt i sökningar.

Sökmotoroptimering (SEO) vs. Annonsering

Syns man inte, finns man inte

Annonsering

Att annonsera på Google kan ge dig en enkel förstaplacering på specifika sökningar – men till en kostnad på runt 10kr för varje klick du får, och i extrema fall över 100kr / klick.

Sökmotoroptimering

Vi illustrerar här ett exempel där vi gjort sökmotoroptimering för domänen ”tatueringstockholm.se” till en mindre engångskostnad varpå de några veckor senare hamnade på första söksidan.

Det enda sökalternativet som vann över vår kund var ”notoriousink” som betalat google för att få en förstaplacering genom en annons.

SEO ERBJUDANDE

ANMÄL INTRESSE

Namn(Obligatoriskt)