spaek-education-case

Spaek Education

Introduktion

Spaek Education är ett utbildningsföretag som erbjuder språkkurser både online och på plats. Deras kurser är utformade för att hjälpa individer och företag att förbättra sina språkkunskaper på ett effektivt och engagerande sätt. Trots deras starka utbud av kurser och expertis inom språkutbildning, hade de problem med att synas online. När Spaek Education kom till WebbExpress, dök de inte upp alls i relevanta sökresultat på Google och rankade till och med för helt felaktiga nyckelordsfraser som "utbildning till sjuksköterskor". De behövde även en ny hemsida med uppdaterad design och bättre prestanda än deras gamla hade.

Lösning

WebbExpress tog sig an utmaningen att förbättra Spaek Educations online-närvaro och webbplatsens prestanda.

Vi började med att genomföra en omfattande SEO-analys för att identifiera rätt nyckelord och fraser som potentiella kunder skulle använda för att hitta språkkurser. Därefter utvecklade vi en helt ny webbplats med en modern och responsiv design som inte bara förbättrade användarupplevelsen utan också var optimerad för snabbare laddningstider och bättre prestanda. Vi implementerade också avancerade SEO-strategier för att säkerställa att webbplatsen skulle ranka högt för relevanta nyckelord som "språkkurser online" och "språkutbildning på plats".

Resultat

Efter lanseringen av den nya webbplatsen och implementeringen av våra SEO-strategier började Spaek Education snabbt se positiva resultat.

Inom en månad började de ranka på första sidan av Googles sökresultat för flera av de utvalda nyckelorden. Deras synlighet online ökade avsevärt, vilket ledde till en markant ökning av trafik till webbplatsen och fler kursanmälningar. Dessutom förbättrades webbplatsens laddningstider och användarupplevelse, vilket resulterade i högre kundnöjdhet.

Slutsats

Projektet med Spaek Education visar på vår förmåga att leverera skräddarsydda lösningar som förbättrar både online-närvaro och användarupplevelse.

Genom att kombinera en modern webbdesign med effektiva SEO-strategier, hjälpte vi Spaek Education att nå ut till fler kunder och stärka sin position på marknaden. Om du också vill förbättra din webbplats och öka din synlighet online, kontakta WebbExpress idag för att diskutera hur vi kan hjälpa ditt företag att växa.