Skip to main content

Vårt uppdrag

Takmontörerna i Östergötland AB är ett nystartat företag som tagit sina första steg till att bli självgående entreprenörer.

Vi blev kontaktade för att hjälpa dom ta fram en grafisk profil inkluderande en helt ny Logotyp, Typografi och färgsättning.

Utefter denna ville de sedan ha en hemsida byggd från grunden med avancerad SEO för att ha en solid punkt på internet att utgå ifrån för framtida digital marknadsföring

Resultat

Vi tog fram deras logotyp med tanken att ha en enkel form som kunde passa väl i såväl större som mindre tryck och självklart anpassad för digitala medier som instagram, facebook eller på deras nya hemsida som vi också skapade.

Som en slutkläm sattes avancerade SEO upp som just nu analyseras löpande för att se hur deras ranking i Google förbättras över tid där målet är att ta första-placering för de bästa sökord vi kunde hitta för deras niche.

Digitala tjänster i projektet

Hosting

SEO

TAKMONTÖRERNA

I ÖSTERGÖTLAND AB

Takmontörerna AB är specialiserade på takläggning i Norrköping och utför arbeten med papp och isolering på både nyproduktion och renoveringar av befintliga tak. Deras tjänster riktar sig till privatpersoner, företag och fastighetsägare som behöver hjälp med sina tak.

takmontorerna