takmontorerna-case

Takmontörerna

Introduktion

Takmontörerna AB är ett företag specialiserat på takläggning i Norrköping, och de utför arbeten med papp och isolering på både nyproduktion och renoveringar av befintliga tak. Deras tjänster riktar sig till privatpersoner, företag och fastighetsägare som behöver professionell hjälp med sina tak. När Takmontörerna startade sitt företag, behövde de en enkel och funktionell hemsida som kunde ge dem en online-närvaro och hjälpa dem att nå ut till potentiella kunder.

Lösning

WebbExpress skapade en grundläggande men effektiv webbplats för Takmontörerna, som speglade deras expertis och tjänsteutbud.

Hemsidan designades med en ren och användarvänlig layout för att säkerställa att besökare enkelt kunde hitta information om de tjänster som erbjuds. Vi implementerade även en basal SEO-uppsättning för att säkerställa att webbplatsen skulle börja synas i sökresultat för relevanta nyckelord som "takläggning Norrköping" och "takrenovering". Denna lösning var kostnadseffektiv och anpassad för deras mindre budget.

Resultat

Den nya webbplatsen gav Takmontörerna en professionell online-närvaro som hjälpte dem att nå ut till potentiella kunder i Norrköping och omgivande områden.

Den basala SEO-uppsättningen gjorde att webbplatsen började ranka i sökresultat för de viktigaste nyckelorden, vilket ökade deras synlighet och bidrog till att generera nya affärsmöjligheter. Den enkla men effektiva designen har också resulterat i positiv feedback från besökare som lätt kan hitta den information de söker.

Slutsats

Projektet med Takmontörerna visar hur WebbExpress kan leverera kostnadseffektiva och funktionella webbplatslösningar även för nystartade företag med mindre budgetar.

Genom att skapa en grundläggande webbplats med basal SEO, hjälpte vi Takmontörerna att etablera sin online-närvaro och attrahera nya kunder. Om ditt företag också behöver en enkel och prisvärd webbplats för att komma igång, kontakta WebbExpress idag för att diskutera hur vi kan hjälpa dig att nå dina mål.