tatuering-stockholm-case

Tatuering Stockholm

Introduktion

Tatuering Stockholm är en tatueringsstudio som erbjuder både bokade tider och drop-in för tatueringar i Stockholm och dess omnejd. De har ett team av erfarna tatuerare som specialiserar sig på en mängd olika stilar och tekniker för att möta kundernas olika behov och önskemål. Trots deras expertis och popularitet i den lokala tatueringsscenen, behövde de förbättra sin online-närvaro för att konkurrera i den tuffa marknaden i Stockholm. När Tatuering Stockholm kom till WebbExpress, behövde de en ny hemsida med modern design och bättre SEO för att synas bland toppresultaten på Google.

Lösning

WebbExpress tog på sig uppdraget att förbättra Tatuering Stockholms online-närvaro och webbplatsens prestanda.

Vi skapade en helt ny, responsiv och användarvänlig webbplats som reflekterade tatueringsstudions varumärke och tjänster. För att säkerställa att webbplatsen skulle ranka högt i sökresultaten, implementerade vi omfattande SEO-strategier, inklusive optimering av nyckelord och fraser som "tatuering Stockholm", "boka tid tatuering stockholm", och "drop-in tatuering stockholm". Vi använde också lokala SEO-tekniker för att förbättra deras synlighet i Stockholm.

Resultat

Inom kort tid efter lanseringen av den nya webbplatsen och implementeringen av våra SEO-strategier, såg Tatuering Stockholm en dramatisk förbättring i deras online-synlighet.

De nådde topp 3 i Googles sökresultat för flera av de mest konkurrensutsatta nyckelorden och fraserna inom tatueringsbranschen i Stockholm. Denna framgång ledde till en betydande ökning av trafik till deras webbplats och fler bokningar både online och via drop-in. Den nya webbplatsens förbättrade användarupplevelse bidrog också till ökad kundnöjdhet och lojalitet.

Slutsats

Projektet med Tatuering Stockholm visar vår förmåga att leverera effektiva, skräddarsydda lösningar som förbättrar både online-närvaro och användarupplevelse.

Genom att kombinera modern webbdesign med kraftfulla SEO-strategier, hjälpte vi Tatuering Stockholm att nå toppresultaten på Google och locka fler kunder. Om du också vill förbättra din webbplats och öka din synlighet online, kontakta WebbExpress idag för att diskutera hur vi kan hjälpa ditt företag att växa.