Skip to main content

Välkommen till en spännande casestudie om hur WebbExpress har hjälpt Vibe Mobile att ta sin verksamhet till nya höjder genom att skapa en anpassad och professionell webbplats. Häng med när vi tar oss igenom deras resa från start till mål, och upptäck hur vårt team av erfarna utvecklare har levererat resultat som överträffar förväntningarna. Låt oss utforska vad som gör denna samarbete så unikt och framgångsrikt!

Hur vi anpassade webbplatsen för att öka trafiken och sälja telefonabonnemang

Detta är ett företag som säljer mobila enheter och tillbehör. De hade tidigare en mycket grundläggande webbsida som inte konverterade tillräckligt. Så de blev glada över att använda Webbexpress.se för att bygga en ny, modern och anpassad hemsida. Medan deras gamla webbsida var mycket statisk, innehöll den nya fler interaktiva element och ger mer information om deras produkter och tjänster.

vibe
vibe-3

Vår strategi för SEO och marknadsföring

WebbExpress erbjuder anpassade webbplatslösningar som är skräddarsydda för att passa dina behov. Vi tar emot dina krav och förväntningar på din webbplats, och levererar sedan en unik lösning som är optimerad för sökmotorer och användarvänlighet.

I detta fall byggde vi en webbsida från grunden för Vibe Mobile, ett bolag inom mobiltelefoni – och tänkt på strategi för SEO och marknadsföring har Vibe Mobile lyckats nå ut till ett stort antal människor och genererat mycket trafik till sin webbplats.

Resultatet av vårt samarbete med Vibe Mobile

Det är alltid roligt att jobba med ett gäng profesionella och entusiastiska människor. Detta är precis vad vi har upplevt när vi byggde en anpassad webbplats för Vibe Mobile.

Vibe Mobile är en av Sveriges ledande leverantörer av mobiltelefoner, abonnemang och tillbehör. De erbjuder ett brett utbud av mobila tjänster och produkter från de bästa operatörerna.

WebbExpress har arbetat tätt tillsammans med Vibe Mobile under hela processen, från koncept till lansering, för att säkerställa att webbplatsen levererade på alla nivåer. Resultatet är en mycket lyckad webbplats som har tagits emot positivt av Vibe Mobiles kunder.

vibe-2