E-handel med WordPress

En väl utformad e-handel i WordPress skapar nya affärsmöjligheter. Det kan vara standardlösningar eller skräddarsydda e-handelsplatser – alla våra e-handelslösningar har en genomtänkt och unik design med hög konverteringsgrad.

Vägen till lönsamhet

För att motivera internetanvändare att handla krävs att e-handeln är tilltalande, lättnavigerad samt erbjuder god service och tillgänglighet.

Det är på detta sätt vi hjälper våra kunder att öka sin lönsamhet och skapa nya affärsmöjligheter. Att välja en e-handelslösning kan vara utmanande, därför arbetar vi med både enklare standardlösningar och skräddarsydda e-handelslösningar. Utformningen av varje lösning baseras alltid på kundens affärsmässiga förutsättningar och målgrupper.

Betallösningar

Att välja en betallösning till sin e-handel är inte alltid helt enkelt.

En betalleverantör ska kunna tillgodose både verksamhetens nuvarande behov och möjliga framtida krav. Vi hjälper er att hitta den lösning som passar er verksamhet bäst. Vi säkerställer alltid att betallösningen fungerar från mobila enheter och är så smidig som möjligt för slutkunden.

WooCommerce

Det är vanligt med e-handel i WordPress och WooCommerce

Det gör det enkelt att lägga till en e-handelslösning till en befintlig webbplats. WooCommerce är också byggd på ett sätt som gör att innehållet enkelt kan upptäckas av Google och erbjuder många andra smarta funktioner. Viktiga funktioner som ingår är bland annat kategorisystem, rabatthantering, varukorg, snabbkassa och Google-optimering ända ner på produktnivå.