WordPress Webbyrå

WordPress är världens mest använda webbplattform, och med flera års erfarenhet är vi er dedikerade webbyrå för WordPress-lösningar. Vi erbjuder expertis inom webbdesign, digital strategi, SEO och allt annat som krävs för att hjälpa er att nå era mål.

Varför ska du välja WordPress?

WordPress är enkelt att använda, underlättar arbetet med SEO (sökmotorsoptimering) och har obegränsade utvecklingsmöjligheter.

WordPress uppfyller de krav som ställs på en modern webbplats. Med sin flexibla kod, otaliga plugins och många färdigbyggda lösningar kan din webbplats anpassas efter dina unika behov. Stora företags webbplatser som BBC America, Sony, MTV News och The Walt Disney Company är exempel på sajter byggda med WordPress.

WooCommerce E-handel

Lyckad försäljning på webben med WooCommerce.

WooCommerce är ett tillägg som möjliggör försäljning av produkter eller tjänster på webben, alltså e-handel. Med WooCommerce kan vi på Awave hjälpa både stora och små företag att starta upp sina e-handelsbutiker. WooCommerce är det största och mest välutvecklade projektet för e-handel med WordPress och är en av världens mest populära e-handelsplattformar. Det är ett säkert och välbeprövat system med omfattande stöd för språk och valutor. WooCommerce är en framtidssäker plattform som är lätt att underhålla och vidareutveckla. Det finns ett stort antal tillägg för WooCommerce som hanterar mer avancerade e-handelsfunktioner, såsom rabattkoder, stafflade priser, lager och logistik, betalningstjänster, kundunika priser, valutor och mycket mer.

Utveckling

När vi på WebbExpress utvecklar nya WordPress webbplatser utgår vi från vårt eget paketerade bastema som vi under flera år jobbat på och som ligger i tekniskt framkant. Förbättringar sker ständigt i takt med att WordPress och tekniken runt omkring utvecklas.

En princip vi aldrig frångår är att vi använder oss av beprövade standard-plugins och håller oss till de riktlinjer som finns för WordPress. Utöver detta har vi tagit fram ett eget ramverk för att bygga hemsidor i WordPress som ger er hemsida extremt mycket bättre prestanda än om man använder en licens för ett tema som är köpt externt.

Språkstöd

Om du som företagare är verksam på flera marknader bör du kunna presentera din webbplats på flera olika språk.

Många av våra kunder har verksamhet både i Sverige och internationellt, vilket gör att vi har stor erfarenhet av att bygga flerspråkiga webbplatser i WordPress. WordPress har inbyggt stöd som förenklar och underlättar översättningsprocessen.